Slideshow Image1 Slideshow Image1 Slideshow Image1 Slideshow Image1 Slideshow Image1

Nakoming

Kamer van Koophandel

De Nederlandse Kamer van Koophandel (Kamer van Koophandel, KvK) is een onafhankelijk bediende openbare dienstverlener die zich concentereert op de belangrijkste aspecten van registratie, voorlichting en advisering van het bedrijfsleven. De Kamer van Koophandel bezit en beheert de Nederlandse Bedrijfsregister (Handelsregister) en biedt informatie over elk bedrijf in Nederland. In Nederland is het verplicht voor iedere rechtspersoon en bedrijven laten inschrijven bij het handelsregister.


Bedrijven moeten mogelijk jaarrekeningen indienen met behulp van een SBR-software in XBRL-indeling ingesteld door de KvK in 2017. DataTracks biedt XBRL software wereldwijd als per SBR mandaat en helpt u in het genereren van rapporten, die compatibel is met elke bijwerking van de regelaar. Onze applicatie is een complete SBR neerlegging die het vergemakkelijkt om documenten te verwerken voor de Kamer van Koophandel (KvK) in Nederland. Lees meer...

Hoe het werkt
Registreer
Registreer door het registreer formulier in te vullen
Betaling
Het verwerken van de betaling bijgestaan door ons team activeer, uw abonnement.
DOWNLOAD de template
Download het sjabloon uit de software login om financiële gegevens
UPLOAD FINANCIËLE GEGEVENS
Na neerlegging van het sjabloon met financiële gegevens upload de template
Bestand met regelaar
Verzend uw XBRL-document naar de geschikte regelaar

Waarom DataTracksReliability
Betrouwbaarheid

Met een trackrecord van 16+ jaar in XBRL-industrie, onze verzekering wordt ondersteund door voorbereiding meer dan 19,400 XBRL-bestanden. Wij ondersteunen u tot uw succesvolle SBR indienen met de toezichthouders.

Easy of Use
Gebruiksgemak

Onze gebruiksvriendelijke en beveiligde online Cloud-toepassingen kunt u gemakkelijk navigeren om je documenten te uploaden voor XBRL/SBR-preparaat.


Quality
Kwaliteit

Gecertificeerd door XBRL US voor XBRL Datakwaliteit en gecertificeerd voor ISO 9001:2015 kwaliteitsnormen door TÜV Duitsland.


Data Security
Gegevensbeveiliging

Al uw gegevens goed beschermd in een hoogwaardige firewall ingeschakeld datacentrum in de EU en gecertificeerd voor informatiebeveiliging (ISO 27001:2013) voor het beheer van informatiebeveiliging door TÜV Duitsland.

XBRL/SBR software pricing

Voor Enkele entiteit

75
Per gebruiker

Belastingen Extra

Certificaat geldig voor 1 jaar

Voor Onbeperkte entiteiten

600
Per gebruiker

Belastingen Extra

Certificaat geldig voor 1 jaar

Over ons

Bij DataTracks ondersteunen we onze klanten bij het opstellen van een foutloze gereglementeerde rapportage, op tijd en met een minimale inspanning.

Klanten hebben de keuze van voorbereiding in het foutloze reguleren rapporten, in-house via onze softwareoplossing of uitbesteden aan onze experts.

We werken meer dan 14.000 XBRL-jaarrekening jaarlijks voor neerlegging met regelgevers zoals sec in de Verenigde Staten, de HMRC in het Verenigd Koninkrijk, de ontvangsten in Ierland, ACRA in Singapore, MCA in India en EU-regelgevers zoals ESMA, bas en EIOPA.

Gehoond met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van voorbereiding meer dan 195,000 compliance rapporten in XBRL, XML, iXBRL en Edgar indelingen, onze oplossingen en services zijn ontworpen om garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.Overschakelen naar DataTracks